باكوره هندية اكلة خطيررررررررة
المقادير:
بالخلاط : ( ملعقتين كبار بصل اخضر " الجزء الاخضر" * فصين ثوم * ملعقة كبيره بقدونس * ملعقتين كبار كزبره خضرا مفرومه
نص ملعقه صغيره بيكربونات الصوديوم ، جبنة تشيدر كرافت وسط مبشوره ، بيضه * بطاطس وسط مسلوقه ربع ساعه ومبشوره
ملعقه صغيره كركم وملح *ربع ملعقه صغيره فلفل اسود)
- كوب مويه *كوب ونص دقيق الحمص *كوب دقيق
الطريقه:
- نضيف اللي بالخلاط على دقيق الحمص والدقيق ونضيف المويه ونعجنها لحد ماتصير ثقيلة ( زي ثقل البانكيك )
- نصب بمقدار ملعقة كبيرة من العجين في الزيت ونقلبها لحد ماتتحمر